Bedrukkingen - MD Services BV - Promoting Your Business

Bedrukkingen

Zeefdruk

Zeefdruk is een techniek die in de 17e eeuw in China/Japan onstond. Men gebruikte lange haren van mensen die op een houten frame gespannen werden en hierop werden eenvoudige vormen aangebracht.

| - paraplus.jpgTegenwoordig wordt dit fabrieksmatig gemaakt van speciaal polyesterdraad. En zijn de frames niet meer van hout, maar van metaal. Afhankelijk van de soort bedrukking gebruikt men grof geweven gaas, 29 draden per cm, voor bijvoorbeeld textiel, tot heel fijn gaas, 180 draden per cm voor fijn gedtailleerd grafisch werk.

Op deze frames wordt via fotgrafische weg een sjabloon aangebracht, zodat na belichten en ontwikkelen alleen die plekken open zijn, waar de drukinkt met behulp van een rakel doorgedrukt wordt en zo uw gewenste afbeelding op het gewenste product komt.dit kan zowel handmatig voor kleine partijen of machinaal voor grote partijen gebeuren.

Deze techniek wordt toegepast op vlakke materialen.Voorbeelden hiervan zijn het bedrukken van relatiegeschenken zoals tassen, lanyards, schrijfmappen,strandballen, paraplu's, enz.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

| - bedrukt-textiel.jpg

Textieldruk

Deze techniek, textieldruk, heeft veel overeenkomsten met vlakzeefdruk.

Textieldruk wordt toegepast op t-shirts, sweaters, jacks, bodywarmers en wedstrijdkleding.

Maar ook veiligheidskleding, conferentietassen,katoenen tassen, caps, sportbroeken, overalls, enz.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Tampondruk

Bij deze techniek wordt het drukbeeld door middel van een tampon overgezet van een diepdruk-cliché, op het artikel. Een soort "stempelen" De tampon is gemaakt voor een speciaal soort silliconenrubber. Deze zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Toegesplitst op het specifieke artikel wat bedrukt moet worden. Men kan holle, bolle, harde, zachte artikelen bedrukken, hout, metaal, kunststof, bijna alles is mogelijk.

| - Mokken.jpg

Voorbeelden hiervan zijn het bedrukken van diverse artikelen, zoals pennen, calculators, stressartikelen, bekers, rolbandmaten, enz. Maar ook voor industreel werk zoals merkplaatjes.

Door gebruik te maken van een ragfijn raster zijn full color afbeeldingen te vergelijken met een foto. door elk materiaal de juiste voor of nabehandeling te geven is elke tampon bedrukking slijtvast en kleurecht.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Transfers

Dit is te vergelijken met de plakplaatjes die u eerst in water legt en vervolgens op uw arm plakt en de papieren drager er vanaf schuift, dan blijft de tekst op uw arm achter.


Men heeft nu de keuze uit grote diversiteit van transfers: textieltransfers, deze worden in spiegelbeeld op een tijdelijke drager gedrukt. Dit kan in meerdere kleuren.

Als laatste drukgang wordt er een lijmlaag achter de gehele afbeelding gedrukt.

Snijplot transfers: voor kleine oplages of bijvoorbeeld personaliser van shirts of tassen. Digitale transfers: via een "laserprinter" wordt er een full colour afbeelding op een tijdelijke drager geprint.

Al deze technieken worden met behulp van een hittepers op het desbetreffende artikel gezet.Deze techniek wordt toegepast op vlakke materialen. Voorbeelden hiervan zijn, sportkleding, t shirts, mappen, standballen, tassen, paraplu's enz.

Wij informeren u graag over de mogelijheden.

Plotten

Plotten is een soort transfer, echter dit wordt uit een flexibel materiaal gesneden (geplot) wat op een drager zit.

| - potten-bedrukking.jpg

De overtollige delen worden verwijderd en het geheel wordt op het materiaal gelegd en met behulp van een hittepers op het materiaal geperst. Vervolgens wordt de tijdelijke drager verwijderd en blijft er een strakke,dekkende afbeelding over. Deze is wasecht, slijtvast.Zoals iedere techniek zitten ook hier weer beperkingen aan, teksten mogen niet te klein zijn, afbeeldingen niet te fijn.

Deze techniek leent zich uitstekend voor het personsliseren van diverse artikelen bijv. shirts, tassen en paraplu's.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Digitaal printen

Voor full colour bedrukkingen is dit de ideale druktechniek Hierin zijn verschillende technieken en even zovele toepassingen mogelijk.

| - digitaal-printen.jpg

Ook als vervanger cq uitbreiding van de tampondruk geeft dit systeem
meerwaarde aan het te bedrukken artikel.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Borduren

Bij deze techniek wordt met behulp van naald en garen versieringen of letters genaaid op textiel. Borduren is bij uitstek geschikt voor hoog polige stoffen als badstof en fleece.

| - geborduurde-handdoek.jpg

Voor het borduren van een logo of afbeelding moet een borduurprogramma aangemaakt worden.

Een borduring heeft een chique uitstraling en is erg duurzaam, bewerking is mogelijk voor zowel tekst als een logo.

De kleding kan op hoge temperaturengewassen worden zonder dat de bewerking beschadigt.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Flex bedrukking

Flex bedrukking heeft een zeer goede kwaliteit. Werkt met vaste kleuren, geen verloop zoals in full color mogelijk.

| - flex-glitter.pngFlex wordt veel gebruikt voor teksten en logo's e.d. Flex voelt glad aan. Is verkrijgbaar in diverse kleuren enuitvoeringen. Flex is prima wasbaar tot 60°C (ook geschikt voor dry cleaning). Glitter en metalic flex zijn wasbaar tot 40°C. Tevens is er ook nylon folie (wasbaar tot 40 graden) beschikbaar om nylon te bedrukken, denkt u bijv.aan regenjacks, tasjes etc.

Flex bedrukking heeft een goede hechting, lange levens duur en is beschikbaar in standaard kleuren, glitter en reflectie.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Foliedruk

Geef uw Flyers, Visitekaartjes, Magazines, foto’s of logo’s een hogere attentie waarde met Foliedruk.

Een prachtig resultaat is gegarandeerd.

| - foliedruk-visitekaartjes.jpg

Deze afwerking geeft uw drukwerk een zeer exclusieve uitstraling. Foliedruk kan vrijwel in alle kleuren worden geleverd. Deze toepassing onderscheidt uw drukwerk van menig andere uitingen.  Het mooiste resultaat is om het drukwerk eerst te voorzien van een laminaat, dit kan mat of glans zijn om vervolgens daarboven op de foliedruk toe te passen.

Foliedruk is toe te passen op o.a. briefpapier, wenskaarten, kalenders,boekomslagen, verpakkingen, magazines en brochures.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Blinddruk

Een luxe uitstraling op relatiegeschenken van leder zoals schrijfmappen, portemonnees,congrestassen en andere lederen artikelen. Een logo wordt door middel van een speciale stempel in combinatie met een hoge druk in het leder gedrukt met als resultaat een afdruk van een logo op het lederen artikel.

| - blinddruk-sleutelhangers.jpg

Bedrijven die belang hebben voor een chique en luxe uistraling zoals banken, advocatenkantoren en notarissen kiezen vaak voor relatiegeschenken voorzien van een blinddruk. Grote voordelen van een blinddruk is het feit dat een logo niet zal slijten en er voor altijd in zal blijven staan waardoor de uitstraling optimaal blijft.

Om te kunnen blinddrukken is er een speciale machine nodig die met een forse kracht (door middel van luchtdruk) een logo in het leder kan drukken.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Lasergraveren

Een populaire techniek voor bedrijven die verzekerd willen zijn van relatiegeschenken met een duurzame, krasvaste en chique uitstraling kiezen voor lasergraveren.

| - lasergraveren-karabijn.jpg

Een lasergravering kan worden geplaatst op metalen producten zoals pennen, sleutelhangers, schrijfmappen met een label, visitekaarthouders etc.

Helaas is het niet zo dat je met een lasergraveermachine alle materialen zou kunnen graveren.

Er moet onderscheid gemaakt worden tussen een lasergraveermachine voor metaal en een lasergraveermachine die geschikt is voor kunstststof, hout en glas. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Offset druk

Deze druktechniek, die al meer dan honderd jaar bestaat, plaatst de drukinkt op een plaat (met uw ontwerp) en die wordt vervolgens via een ''rubberdoek'' op het oppervlakte gedrukt.

| - offset-bedrukte-muismatten.jpg

Dat oppervlak kan natuurlijk papier zijn, denk bijvoorbeeld aan notitieblokken, Post-It notes, muismatten, kalenders en uiteraard ook de wikkels van rolletjes pepermunt etc.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.